Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

18/07/2018

Cinema a la Fresca. Ajuda’ns a triar la pel·lícula

  • Cinema a la Fresca

    Cinema a la FrescaA la Festa Major d’enguany tindrem una sessió de cinema a la fresca per a tots els públics. Ens ajudes a triar quina pel·lícula posem?


Per poder donar el vostre vot, només cal que entreu a Twitter i participeu a l’enquesta. 

Teniu temps fins el dimarts 24 de juliol. 


 

a)      Coco (2017)

En un petit i alegre poble mexicà viu en Miguel, un nen de 12 anys que pertany a una família de sabaters, en la qual la música està prohibida. Durant generacions, els Rivera han censurat la música perquè creuen que hi ha una maledicció en ella. I és que, fa molts anys, el seu besavi va abandonar a la seva dona per seguir el seu somni de ser músic, i per això la música es va declarar morta per tots ells. Clar que Miguel guarda en el seu interior l'anhel de ser músic. El seu somni és tocar la guitarra.
Amb la festivitat del Dia de Morts com a teló de fons, Coco ens traslladarà a aquest món colorit i musical que és una celebració de la vida, de la família, els records i la connexió a través de diverses generacions.


b)      Wonder Woman (2017)

A la protegida i paradisíaca illa tropical de Themyscira hi viu la Diana, una princesa guerrera amazona que ha estat criada per la seva mare, la reina Hippolyta, i les seves tietes, la General Antíope i Menalippe. La Diana ha estat entrenada per ser una lluitadora invencible. Però, mentre Hippolyta vol protegir a la seva filla del món exterior, Antíope vol que estigui preparada per sortir fora de la illa. Però, la vida de la princesa canvia quan un pilot nord-americà s’estavella per accident a la illa i li explica l’existència d’un conflicte a l’exterior, una guerra mundial que està causant el caos mundial. És llavors quan la princesa Diana pren la decisió d’abandonar la seva llar amb l’objectiu de salvar el món.


c)       Jumanji (2017)

El misteriós i letal joc de Jumanji reapareix més de vint any després. És l’època actual, i quatre adolescents s’introdueixen en aquesta nova aventura, ara a partir d’un videojoc que serveix com a portal a través de l’espai-temps. Absorbits pel món de Jumanji, un joc que no es pot abandonar fins que acabi la partida, els joves s’enfrontaran a rinoceronts, mambes negres i una infinitat de varietats de trampes de la selva.
Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona