Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

21/08/2018

Per anar fent boca... Programa de la Festa Major 2018

  • Programa Festa Major 2018

    Programa Festa Major 2018


Un any més, Figaró es torna a vestir de gala per rebre una de les cites més esperades, la Festa Major!


Amb un programa carregat d’il·lusió i amb moltes ganes de fer festa grossa, enguany podrem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats per a tots els públics on la gent i el carrer seran els principals protagonistes!


Com ja és tradició, no hi faltaran propostes com la festa dels fanalets, la nit de teatre, el FigaShow, la tarda infantil, les havaneres o el sopar popular de festa major.  I d’acord amb la seva bona collida, enguany també es repetirà el Tast de Cervesa AS, el Torneig Femení de Futbol Sala i el taller de fanalets en família.


Les novetats arriben amb activitats com el Tast de Vinc Catalans, el Cinema a la fresca per a tota la família, la Festa de l’Escuma i l’animació infantil a càrrec d’en Jaume Barri.


Tot un engranatge que no podria funcionar sense la col·laboració i el suport de totes les persones i entitats que un any més han fet possible un programa ben farcit d’actes per a tothom!  


Aquests dies s’iniciarà la distribució del programa de Festa Major als domicilis i als diferents comerços del poble. Però si no us podeu aguantar i voleu començar a fer boca, podeu accedir-hi a través del següent enllaç:


I no oblideu!  ja podeu comprar els tiquets de la nit de teatre (Estanquet i Ajuntament), Sopar Popular de Festa Major (Ajuntament) i dinar de Paelles (Ajuntament) i fer la vostra inscripció a les diferents activitats de la festa; Torneig femení de futbol Sala , Concurs del Figashow i Concurs de Paelles.


Bona Festa Major a tothom!!

#fmfigaro18
Informació relacionada

Documents

Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona