Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

17/08/2017

Per començar a fer boca.. Programa de Festa Major 2017!

  • Festa Major de Figaró 2017

    Festa Major de Figaró 2017Un any més, Figaró es torna a vestir de gala per rebre una de les cites més esperades de l’any, la Festa Major!


Amb un programa carregat d’il·lusió i amb moltes ganes de fer festa grossa, enguany podrem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats per a tots els públics on la gent i el carrer seran els principals protagonistes!


Com ja és tradició, no hi faltaran propostes com la festa dels fanalets, la nit de teatre, el FigaShow, la tarda infantil, les havaneres, els clàssics concursos, el joc entre colles o el sopar popular de festa major. Tanmateix, enguany també s’ha apostat per donar un toc de frescor i incloure noves propostes com el Tast de Cervesa Artesana AS, el Torneig Femení de Futbol Sala o el taller de fanalets en família. 


Tot un engranatge que no podria funcionar sense la col·laboració i el suport de totes les entitats que un any més han fet possible un programa ben farcit d’actes per a tothom!  


Aquests dies s’iniciarà la distribució del programa de Festa Major als domicilis i als diferents comerços del poble.


Però si ja us ve de gust anar fent boca, podeu accedir-hi a través del següent enllaç:


I no oblideu! ja podeu obtenir el vostre mocador de colla a l'Estanquet, comprar els tiquets de la nit de teatre (Estanquet i Ajuntament), Sopar Popular de Festa Major (Ajuntament) i dinar de Paelles (Ajuntament) i fer la vostra inscripció a les diferents activitats de la festa. Bona Festa Major a tothom!!

#fmfigaro17

#socverd
#socvermell


Informació relacionada

Documents

Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona