Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

Taller "Paisatge amb figura", de Ricardo Íscar

DATA

Del 20 d'octubre de 2018 al 21 d'octubre de 2018

HORA

dissabte 20 i diumenge 21 d'octubre de 2018, de 10 a 14 h.

PREU

85 euros

LLOC

Centre Cívic de Figaró

Descripció

El cap de setmana del 20 i 21 d'octubre cel·lebrarem la setena edició del ForadCamp, Mostra de Cinema amb la Natura 2018, al Nou Casino de Figaró-Montmany.

A més de la Secció Oficial de curtmetratges i de la projecció d'un llargmetratge, enguany tindrà lloc el taller "Paisatge amb figura - Com filmar un personatge dins d’un entorn natural", a càrrec de Ricardo Íscar.

Aquest taller teoricopràctic ens permetrà conèixer la manera de treballar de Ricardo Íscar amb un personatge en un entorn natural.

El director ens explicarà com afronta i com ha afrontat en els seus diferents treballs la relació dels seus protagonistes amb el medi natural, i com va convertir la natura en un personatge més en les seves pel·lícules.

Al llarg de dues sessions de quatre hores cada una, el director ens proposarà revisar fragments dels seus treballs on ha interactuat amb la natura, com ara El cerco, Tierra negra, Soledad, Danza a los espíritus, o el que serà el seu proper llargmetratge, Aire, en ple procés de filmació. Així mateix, proposarà exercicis pràctics que permetran experimentar a partir dels coneixements adquirits.Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona