Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

13 de novembre de 2006

Es va completant la senyalització turística.

El proppassat divendres es va col·locar a l'entrada sud del Figaró el primer dels rètols que donaran la benvinguda als cada vegada més nombrosos visitants del nostre poble i municipi.

Nova senyalització turística del Figaró

11 d'octubre de 2006

Figaró rep el Premi a la Innovació Democràtica

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a l'Ajuntament de Figaró-Montmany el Premi a la Innovació Democràtica per la millor experiència participativa de Catalunya en la categoria de municipis d'entre 1.000 i 5.000 habitants.

Entrega del Premi per part del Conseller Joan Saura

10 d'octubre de 2006

Programa de Tardor de l’Espai Cívic i Cultural

Des de l’Espai Cívic i Cultural “L’Antiga Escola” us presentem la nova temporada d’activitats socioculturals, d’oci, de formació, d’activitats de les entitats...

9 d'octubre de 2006

L'urbanisme municipal a debat

En el Consell de Poble del passat 8 d'octubre, organitzat des de la Comissió de Seguiment de l'Agenda 21, es va debatre sobre diverses qüestions relatives a l'urbanisme i la mobilitat. Varen assistir al Consell de Poble unes 50 persones.

Consell de Poble

9 d'octubre de 2006

Entra en funcionament la borsa d'habitatge

El passat 6 d'octubre es va signar el conveni que posa en funcionament la borsa d'habitatge de lloguer al municipi. Es tracta d'una borsa supramunicipal integrada pels municipis de Figaró-Montmany, la Garriga, Cardedeu, l'Ametlla i Granollers.

Signatura del conveni

6 d'octubre de 2006

Consell de Poble: urbanisme i mobilitat

Després de tractar a fons el tema dels boscos, ens endinsem ara en el següent apartat de l'Agenda 21: l’urbanisme i la mobilitat.

2 d'octubre de 2006

Es celebra a Figaró l'Assemblea Anual de l'ADF

El passat dissabte 30 de setembre, l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) Montseny-Congost del Vallès Oriental va celebrar la seva Assemblea Anual al municipi de Figaró-Montmany.

14 de setembre de 2006

Comencen les obres de l'Escola Bressol Municipal

Ja s’han iniciat les obres de la nova Escola Bressol a sota l’estació. L’escola bressol, que portarà per nom “El Fanalet” tindrà capacitat per 41 places.

3 de setembre de 2006

Es publica el Catàleg d'Arbres i Arbredes

El passat 1 de setembre l'Ajuntament de Figaró-Montmany va presentar a la Font de Can Cabona la publicació "Arbres i arbredes de Figaró-Montmany", enmig de l'acte "Música a la Fint" organitzat per la Plataforma Salvem la Riereta.

14 d'agost de 2006

Arriba la Festa Major 2006

Del 26 d'agost al 3 de setembre, Festa Major de Figaró-Montmany. La Festa començarà el cap de setmana del 26 i 27 d'agost amb el Campionat de Botifarra, el Figarock i la IX trobada de puntaires.

Portada del programa de Festa Major

RSS 2.0

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona