Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

29 de maig de 2005

Dia mundial del Medi Ambient

El 5 de juny és el dia mundial del medi ambient, i al Figaró també el volem celebrar. Per segon any consecutiu des de l'Ajuntamet del Figaró volem emprendre alguna iniciativa per comemorar aquest dia.

Grinkgo de Can Gallart

21 de maig de 2005

Figaró a les VII Jornades Internac de Participació

L'experiència dels pressupostos participatius de Figaró-Montmany serà present, per segon any consecutiu, a les VII Jornades Internacionals de Participació que tindran lloc el proper dimecres 25 de maig a la Universitat Autònoma de Barcelona.

2 de maig de 2005

Es posa en marxa la zona vermella

Tot i la confiança dipositada per aquest ajuntament en els conductors i veïns del nostre poble, ens veiem obligats a tornar a posar en marxa el control exhaustiu de les places d’aparcament limitat.

1 de maig de 2005

150 propostes pel Figaró!

Gran participació de la ciutadania en el pressupost participatiu de Figaró-Montmany. Durant el mes d'abril els ciutadans i ciutadanes del Figaró han pogut fer propostes pel Pressupost Municipal del 2006.

30 d'abril de 2005

Millora de l'enllumenat públic

S’està procedint a la substitució d’alguns fanals d’enllumenat públic per uns de moderns.

26 d'abril de 2005

Inauguració biblioteca

El passat 23 d'abril va quedar inaugurada la biblioteca que s'ha instal·lat al primer pis de l'edifici de l'antiga escola.

17 d'abril de 2005

Dissabte 30, data límit per fer propostes

Ja pots fer les teves propostes pel pressupost participatiu d'aquest any. Cada cutadà/na pot fer 2 propostes pel Figaró.

Fem propostes

15 d'abril de 2005

Recollida porta a porta de restes de jardineria

S'inicia el nou servei de recollida porta a porta de les restes de jardineria (gespa, poda, fullaraca, etc.). La recollida es realitzarà cada quinze dies, iniciant-se el proper dijous dia 28 d’abril.

5 d'abril de 2005

Tradició a les festes del Pi i dels Sants Patrons

La Festa del Pi i la dels Sants Patrons, celebrades els passats 3 i 4 d'abril, continuen recuperant trets tradicionals. Enguany, el pi s'ha tornat a baixar amb carro, com l'any passat.

10 de març de 2005

Inauguració recorregut tir amb arc 3-D

A iniciativa del Club Arquers Montseny, i amb el suport de l’Ajuntament de Figaró-Montmany (Pla de Desenvolupament Local), s’acaba de crear als terrenys del “Mas el Romaní” a Montmany, un recorregut de bosc, amb figures de 3 dimensions,...


RSS 2.0

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona