Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

13 de juny de 2005

Situació d'extrema sequera

Benvolguts ciutadans/es:

Atesa la situació d’extrema sequera que està vivint Catalunya en general i el nostre municipi en particular i en base al Decret 93/2005 emès pel govern de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de l’Aigua...

7 de juny de 2005

Consell de Poble: les propostes pel Figaró

El proper diumenge 12 de juny vine al Consell de Poble que tindrà lloc de 17h a 19h a la sala de Plens de l'Ajuntament per debatre les diferents propostes que s'han fet en el marc dels pressupostos participatius.

1 de juny de 2005

El Punt de Lectura ja té connexió a Internet

Us informem que el Punt de Lectura ja disposa d’un ordinador amb connexió a la xarxa d’Internet, que poden utilitzar com a eina de recerca i consulta d’informació tots els usuaris del servei i que, per tant, complementa el seu fons bibliogràfic...

1 de juny de 2005

Establert l'origen de l'escut municipal

La recerca històrica i iconogràfica realitzada en el marc de la restauració del retaule de Sant Pere de Vallcàrquera (Pla de Desenvolupament Local 2004-2007) ha donat un altre resultat: establir l’origen del peix que apareix en l’escut municipal...

Primer segell municipal 1856

29 de maig de 2005

Figaró celebra les 3es Jornades Interculturals

Per tercer cop, Figaró-Montmany celebra les Jornades Interculturals. Les jornades, organitzades per la Taula d'Entitats del municipi amb la col·laboració de l'Ajuntament, tindran lloc els propers dies 4 i 5 de juny.

29 de maig de 2005

Dia mundial del Medi Ambient

El 5 de juny és el dia mundial del medi ambient, i al Figaró també el volem celebrar. Per segon any consecutiu des de l'Ajuntamet del Figaró volem emprendre alguna iniciativa per comemorar aquest dia.

Grinkgo de Can Gallart

21 de maig de 2005

Figaró a les VII Jornades Internac de Participació

L'experiència dels pressupostos participatius de Figaró-Montmany serà present, per segon any consecutiu, a les VII Jornades Internacionals de Participació que tindran lloc el proper dimecres 25 de maig a la Universitat Autònoma de Barcelona.

2 de maig de 2005

Es posa en marxa la zona vermella

Tot i la confiança dipositada per aquest ajuntament en els conductors i veïns del nostre poble, ens veiem obligats a tornar a posar en marxa el control exhaustiu de les places d’aparcament limitat.

1 de maig de 2005

150 propostes pel Figaró!

Gran participació de la ciutadania en el pressupost participatiu de Figaró-Montmany. Durant el mes d'abril els ciutadans i ciutadanes del Figaró han pogut fer propostes pel Pressupost Municipal del 2006.

30 d'abril de 2005

Millora de l'enllumenat públic

S’està procedint a la substitució d’alguns fanals d’enllumenat públic per uns de moderns.


RSS 2.0

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona